Logo’s & grafisch

 

Logo

Een logo blijkt voor veel mensen een zeer persoonlijke aangelegenheid te zijn. Zeker wanneer je een bedrijf start, ben je volop bezig met de vraag wat je doet, wie je bent en wat je wil uitstralen. Je wil iets kunnen laten zien waar je je mee kunt identificeren.
Vaak weten mensen zelf niet precies wat ze zoeken, qua beeld. Dus stel ik zo veel mogelijk vragen en ga aan de slag. Daarna blijkt pas of ik de juiste richting te pakken heb, en meestal weten mensen pas als ze iets zien, wat ze ervan vinden en wat ze graag willen. In feite maak je samen een visuele zoektocht naar het eindpunt dat nog niet helder is aan het begin van het traject. Dit vind ik leuk, het geeft veel voldoening en ik krijg er echt energie van als ik uiteindelijk een logo af kan leveren waar ik iemand heel bij mee maak.

Grafisch ontwerp

Een greep uit de vele posters die ik gemaakt heb voor BAZ Bouldergym & Restaurant in Zaandam. 

Ik wil graag meer informatie over logo of grafisch ontwep